Šventiniai renginiai, skirti šeimai

Gegužės 22-25 dienomis Nemenčinės vaikų lopšelyje-darželyje vyko renginiai, skirti šeimai. Šventėje dalyvavo tėveliai, seneliai, broliukai, sesutės, mūsų ugdymo įstaigos vaikučiai.

Patys mažiausi „Pumpurėlių‘ ir „Riešutėlių“ grupių vaikai kartu su tėveliais žaidė sportinius žaidimus, dainuodami ir šokdami linksminuosi kartu su Kake Make, šoko ir su vėjo malūnėliais. Tai sukėlė visiems daug džiugių emocijų.

„Nykštukų“ grupės vaikai ir jų tėveliai patyrė nuotykį nuostabioje pievelėje su karvute Betina, bitute ir linksma varlyte. Pildėsi visų norai, net patys „žaliausi“. Karvutė pasilinksmino, o vaikučiai gavo pienelio. Bitutė atnešė medučio, kurio paragavusi varlytė pasveiko ir kartu su vaikais pašoko ir pagrojo linksmą polką. Popietė baigėsi bendru nuotaikingu žaidimu su begemotukais, kuriame dalyvavo visi – tėveliai ir vaikai.
„Girinukų“ grupės tėveliai buvo ne tik žiūrovai, bet ir aktyvūs šventės dalyviai. Paruošė ir suvaidino vaikams pasaką apie draugystę -„Katinėlis ir gaidelis“, o vaikai, atsidėkodami už meilę, rūpestį ir šilumą, padovanojo tėveliams gražiausius posmus ir dainas. Pabaigoje, pušų paunksmėje, linksmieji klounai kvietė vaikus ir tėvelius išbandyti jėgas pučiant muilo burbulus.
Tėvų veiduose švytėjo šypsenos, akys atrodė laimingos. O mums pedagogams tai yra geriausias įvertinimas.

Nemenčinės vaikų lopšelio-darželio meninio ugdymo mokytoja Danuta Biekšienė